<ν΄αντιγράψεις ένα συγγραφέα είναι κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, ν΄αντιγράψεις πολλούς ειναι έρευνα. >>

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

φύλλα ελιάς


Το εκχύλισμα των φύλλων ελιάς λαμβάνει μέτρα για να αποτρέψει την εκδήλωση του κρυολογήματος και της γρίπης, λειτουργώντας ως ένα ισχυρό ανοσοποιητικό αναμνηστικό. παλεύει μια σειρά από ιούς, βακτήρια και παράσιτα που προκαλούν λοιμώξεις και ασθένειες.

Πώς λειτουργεί το εκχύλισμα φύλλων ελιάς για την καταπολέμηση κρυολογημάτων και γρίπης;

Το κύριο συστατικό του φύλλου ελιάς είναι η ελευρωπαΐνη φυτοχημική. Άλλα συστατικά περιλαμβάνουν εστέρες, πολλαπλές iridoids, ρουτίνη, απιγενίνη, luteolin και αλλα περισσότερα.  Τα Φύλλα ελιάς έχουν αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες, και φαίνεται να αλληλεπιδρά με την πρωτεΐνη στο κρύο και στη γρίπη του ιού τα σωματίδια για την ανάσχεση της λοίμωξης, σύμφωνα με την Εναλλακτική Ιατρική Review.

Με άλλα λόγια, μπορει να σταματήσει τις λοιμώξεις από ιούς ή να σταματά την εξάπλωση του ιού από στην διακοπή τηςβαναπαραγωγής του ιού. ν «Οι έρευνες δείχνουν ότι το εκχύλισμα φύλλων ελιάς μπορεί να είναι ένα πραγματικό αντι-ιικό όπως φαίνεται να μπλοκάρει επιλεκτικά ολόκληρο τον ιό- στο συγκεκριμένο σύστημα.


Πώς να πάρετε το εκχύλισμα φύλλων ελιάς 

Πολλοί ενήλικες λαμβάνουν 5 ml (ένα κουταλάκι του γλυκού) τρεις φορές την ημέρα με τροφή ώστε να λειτουργήσει ως ενα ανοσολογικο αναμνηστικό. Φαίνεται ότι πολλοί άνθρωποι που λαμβάνουν εκχύλισμα φύλλων ελιάς καθημερινά βρείκαν μεγάλη ανακούφιση από τα συμπτώματα, όπως την συνεχή κόπωση και απο ασθένειες του αναπνευστικού συστήματος. Όντας ένα φυσικό προϊόν, συνεχίζει να συμμετέχει ενεργά στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού ανεξάρτητα από το πόσους μήνες ή χρόνια υπαρχουν Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τα αποξηραμένα φύλλα ή τα αποσπάσματά τους δεν είναι τόσο ισχυρα όσο και εκείνα που είναι φρέσκα και φυσικά συγκεντρώνονται σε επεξεργασία. Ψάξτε για ένα φύλλο ελιάς προϊόν που να έχει υποστεί επεξεργασία με μεθόδους βιολογικής καλλιέργειας, καθώς και φυσικές τεχνικές παραγωγής.

Περισσότερα οφέλη από το εκχύλισμα φύλλων ελιάς 

Εκτός από την αντιμετώπιση του βήχα και του πονόλαιμου, εκχύλισμα φύλλων ελιάς λέγεται οτι καταπολέμα διαταραχές, όπως η κυστίτιδα, τον πυρετό και την ουρική αρθρίτιδα. Καταπλάσματα από φύλλα ελιάς είναι επίσης λέγεται ότι είναι αποτελεσματική στη θεραπεία για , εξανθήματα, μυρμηγκιές και άλλα δερματικά προβλήματα.
Το εκχύλισμα φύλλων ελιάς είναι επίσης χρήσιμη στην αύξηση των επιπέδων ενέργειας και την παροχή βοήθειας με την χρόνια κόπωση καθώς και να συμβάλουν με τις αλλεργίες. Επιπλέον, η έρευνα για την ικανότητα των εκχύλισμα φύλλων ελιάς για την αντιμετώπιση της υψηλής αρτηριακής πίεσης είναι θετική.

Συμβουλευτείτε έναν ειδικευμένο naturopathic επαγγελματία ή φυτικά ιατρό πριν τη θεραπεία λοιμώξεων ή ιούς με εκχύλισμα φύλλων ελιάς, ιδίως εάν τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που λαμβάνονται. 
πηγη
http://www.naturalnews.com/