<ν΄αντιγράψεις ένα συγγραφέα είναι κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, ν΄αντιγράψεις πολλούς ειναι έρευνα. >>

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Βοτκα

  • Βοτκα


    ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ VODKA ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?

    H βότκα δεν πίνετε μόνο . Στην πραγματικότητα, το αλκοολούχο αυτό ποτό έχει και άλλες ιδιοτητες Ειναι Αντι-βακτηριακή και καταπολέμα πολλές κοινές ασθένειες ,αλλα και στο νοικοκυριό είναι χρήσιμη

    Δηλητήριο από φυτά

    Εφαρμόστε βότκα σε μια περιοχή που εχει πληγεί και θα στεγνώσει το δέρμα για να απαλλαγούμε από κάθε έλαια που προκαλούν την φαγούρα.

    Αποσμητικό ρούχων

    Γεμίστε ένα μικρό μπουκάλι σπρέι με βότκα και ελαφρά ψεκάστε τα ρούχα Η μυρωδιά της βότκας φευ γη όταν τα ρούχα στεγνώσουν εντελώς. Η βότκα βοηθά να αφαιρεθούν τυχόν ανεπιθύμητες οσμές.

    Συντηρητής λουλουδιών

    Τα φυτά παράγουν στην ωρίμανση αιθυλένιο αέριο.Η Βότκα στην παραγωγή αιθυλενίου επιτρέπει στα λουλούδια να παραμείνουν φρεσκότερα, στο λουλούδι οι μίσχοι Με ένα μείγμα αναλογία 2:1 βότκα και την ζάχαρη. Επαναλάβετε κάθε λίγες ημέρες.

    Στη θάλασσα

    Φέρτε μαζί σας ένα μίγμα 1:1 βότκα και νερό ένα μπουκάλι ψεκασμού στην παραλία σε περίπτωση επίθεσης.στουχτρας η άλλο μαλάκιο

    Στα μαλλιά

    Προσθέστε 1-2 γραμμ βότκα στο σαμπουάν σας και να δείτε τα μαλλιά σας , μεταξένια και λαμπερά.

    Υπολογιστής καθάρισμα

    Χρησιμοποιώντας το νερό για να καθαρίσετε την οθόνη του υπολογιστή συχνά αφήνει πίσω του υπολοιπα Εφαρμόστε βότκα στην οθόνη και σκουπίστε επιδερμίδα.

    Καθαρίστε τα γυαλιά σας με λίγες σταγόνες

    Αποσμητικό αέρα

    Αναμίξετε ίσα μέρη νερού και βότκα σε ένα μπουκάλι σπρέι και ψεκάστε γύρω από το σπίτι. Η βότκα διαλύει τις οσμές και είναι εντελώς άοσμο.

    Καθαρίστε τα ξυραφάκια σας

    Αυτό το τέχνασμα θα κρατήσει ξυραφάκια σας καθαρά και θα απολυμαίνονται, ενώ έχουν διάρκειας ζωής περισσότερη.

    Καθαριστικό για τα Κοσμήματα

    Ενυδατώστε τα και ελαφρά τρίψετε τα με λίγη βότκα για να απομακρύνετε οι τυχόν ακαθαρσίες.

    Ακμή

    Ταμπονάρετε το πρόσωπό σας. Η βότκα δρα ως στυπτικό, σφίγγοντας τους πόρους και απομάκρυνει το περίσσειο λίπος

    Σπιτικό Στοματικό διάλυμα

    Η βότκα καταπολεμά τα βακτήρια και την πρόληψη της λοίμωξης, μπορείτε να κάνετε γαργάρες (χωρίς κατάποση) για να καθαρίσετε το στόμα σας.Η Βότκα μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που θέλετε να δοκιμάσετε εάν έχετε ευαίσθητο στομάχι το πρωί, αλλα αν την αραιώσετε με ίσα μέρη νερού προσθέστε μερικές σταγόνες από αιθέριο έλαιο μέντας.θα εχετε υπέροχα αποτελέσματα

    Βότκα μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κρύας πληγής φλεγμονή και την ερυθρότητα με ξήρανση από της πληγείσας περιοχής.

    Βουτήξτε ένα άκρο μιας μπατονετας στη βότκα και χρησιμοποιήσετε για να ταμπονάρετε τις πληγές.

    Καθαριστικό ντους

    Καθαριστε τις μουχλιασμένες , ρωγμές με μια οδοντόβουρτσα και λίγη βότκα.Ψεκάστε μουχλιασμένα περιοχές, αφήστε το να καθίσει για 15 λεπτά, και στη συνέχεια τρίψτε τα Η βότκα σκοτώνει την μουχλα

    Αντισηπτικό

    Η βότκα είναι απολυμαντική και αντισηπτική. Εφαρμόστε σε μικρής σημασίας κοψίματα και εγκαύματα για να σκοτώσει τα βακτήρια.

    Βότκα κάνει θαύματα για να βγουν οι κόλλες

    Από αυτοκόλλητα σε επιφάνειες αυτοκινήτων στην τσίχλα με λίγη βότκα

    Για τους πόνους αυτιών

    Βάλτε μερικές σταγόνες βότκα στο αυτί σας. Αφήστε το αλκοόλ να καθίσει στα αυτιά για λίγα λεπτά κάθε φορά και στη συνέχεια στραγγίζεται. Η βότκα σκοτώνει τα βακτήρια που προκαλούν πόνο.


    Μπορούμε να απαλλαγούμε από μελάνι, το γρασίδι και κραγιόν λεκέδες. Βρέξτε τον λεκέ με βότκα και τρίψτε το Προσθέστε το λεκιασμένο ρούχο στο πλυντήριο αργότερα για ενα πιο λεπτομερή καθαρισμό.

    Πονόδοντος

    Γαργάρα με βότκα χωρίς να την καταπιείτε Η βότκα θα προλάβει της λοίμωξης και την μείωση της φλεγμονής και του πόνου στο στόμα.

    Οσμή ποδιών

    Για όσους από εσάς που πάσχουν από κακοσμία των ποδιών, σκεφτείτε την βότκα Ενυδατώστε τα πόδια σας σε ένα ρηχό δοχείο με βότκα , η οποία θα σκοτώσει τα βακτήρια που προκαλούν οσμή. Αφήστε τα πόδια σας να στεγνώσουν για να απαλλαγούμε από τη μυρωδιά της βότκας ή να πλύνετε τα πόδια σας με αρωματικά σαπούνι αμέσως μετά τη θεραπεία.

    Ανακούφιση του Πυρετού

    Βότκα λειτουργεί καλά ως μια αλοιφή για την μείωση του πυρετού, διότι εξατμίζεται πολύ γρήγορα και μπορεί να παρέχει μια ανακούφιση. Εφαρμόστε βότκα με ένα μαλακό πανί και τοποθετήστε στο στήθος σας.

    πηγή ecosalon.com